Masaj facial 15′

Fely Slim Fit îți oferă o adevărată oază de sănătate și frumusețe  prin tehnica de masaj facial clasic, care va aduce un plus de vigoare, fermitate și relaxare profuncă a tenului tau!

Play Video

Masajul facial este adaptat pentru a trata diversele imperfecțiuni ale tenului, cum ar fi congestia pielii, lipsa de radiație, sensibilitatea pielii, liniile fine și pierderea fermității.

Vă veți bucura de o energizare profundă a tenului și relaxare totală. Este un tratament excelent pentru toate tipurile de ten.

Masajul facial se execută prin mișcări de ridicare, în special în zona gâtului și a maxilarului.

Mișcările de frecare ușoară spre interior și spre exterior vor asigura netezirea eventualelor riduri și linii fine.

Altă tehnică de lucru este să rulezi ușor parma începând de la frunte, coborând spre pomeți și finalizând pe lungimea gâtului.  

Presomasajul este ideal pentru oricine suferă de dureri de cap sau probleme sinusale:
1. Acesta începe prin a aplica o presiune fermă cu  degetul inelar de la începutul frunții mergând cu miscări spre exterior, un interval de  5-10 secunde.

2. Apoi, se lucrează spre exterior sub ochi, aplicându-se o presiune medie pe tâmple și alta începând din spatele urechilor către lobul urechii.

3. Se repetă această tehnică de 3 până la 4 ori.

În cele din urmă acest masaj este recomandat de cel puțin 3 ori pe săptămână pentru a vă stimula circulația și a înmuia orice tensiune pe care o purtați pe față.

Beneficiile includ o creștere imediată a fluxului de sânge și oxigen, care pe termen lung crește producția de colagen și, prin urmare, o strălucire tinerească

Masajul facial accelerează circulația noastră, permițând pielii să se vindece mult mai repede și să se regenereze  în urma traumelor prin care trece zilnic.

Pentru tenurile pufoase masajul de drenaj și lovituri gentile ajută la decongestionarea ce apare adesea la nivelul feței.

Masajul îmbunătățește funcționarea sistemul nervos, ameliorează stresul emoțional și alte efecte ale stresului. Se produc endorfinele, hormoni de bucurie, fericire și plăcere. Te înveselești, se îmbunătățește somnul și starea generală.

Evoluția rezultatelor de după tratament este vizibilă:

 • se poate observa diminuarea stratului adipos de sub bărbie;
 • cutele din colțul gurii, care coborau colțul gurii, pot devenit mai puțin adânci și lungimea acestora se poate micșora chiar și  de două ori;
 • cutele nazolabiale pot deveni devenit mai puțin pronunțate;
 • se poate observa ridicarea feței per ansamblu.

Masajul facial se poate face la orice vârstă. Dar până la vârsta de 25 de ani masajul se face de obicei doar dacă este indicat. De exemplu, dacă există edem sau o suprasolicitare nervoasă. La 25-30 de ani, masajul se poate face cu un mic curs pentru prevenirea îmbătrânirii. De la vârsta de 30 de ani, este recomandabil să includeți masajul în mod regulat, la un salon de îngrijire anti-îmbătrânire.

Contraindicațiile pentru masajul facial sunt:

 • febra;
 • răcelile;
 • erupțiile cutanate diverse:
 • exacerbarea acneei, herpesului,
 • reacțiile alergice,
 • orice deteriorare a pielii – răni, abraziuni, zgârieturi – (caz în care trebuie doar să așteptați până când trece exacerbarea);
 • boli ale sistemului cardiovascular;
 • cancerul;
 • alte probleme grave de sănătate.
Cu masajul facial Fely Slim Fit spui ADIO tensiunii și retenției de apă la nivelul tenului!

Solicită o programare